Vad är Stora Söder?

Stora Söder är ett företag som arbetar med grafisk design och kommunikationslösningar i så gott som alla dess former. Byrån drivs av art director Jacob Edgren och ingår i det kreativa klustret Södra Esplanaden i Lund.

Så här jobbar vi

Beroende på projektets omfattning och art väljs ett passande lag ut. I första hand söks rätt kompetens hos Södra Esplanaden. Alla projekt drivs utifrån två ledord, kvalitet och känsla. Det ena kan inte fungera utan det andra. Snabba ledtider är regeln mer än undantaget och nöjd kunds kund är mottot.

Ord på vägen

“If you get anything creative going, then the work and play thing is the same thing, I feel.”

Eddie Izzard
30+

År i reklambranschen.

100+

Tidningar producerade

2

Gånger vinnare av Svenska Publishingpriset.

10+

Producerade grafiska profiler

Jacob

Jacob Edgren är art director på Stora Söder. Har jobbat eller jobbar med kunder som till exempel Mazars, Ferrero, Trafikverket, Näringslivsdepartementet, Ecophon, Sysav, Malmö stad, Avfall Sverige, IUC, Region Skåne, Deutsche Bahn, Duni, Svenskt Näringsliv, Heidelberg Cement med flera. Specialitet är tidningsproduktion, print eller digital, grafiska profiler och hemsidor i WordPress.

Södra Esplanaden

Södra Esplanaden – kreativ studio är en arbetsplats i centrala Lund. Vår idé bygger på att få vara sin egen och samtidigt ha fördelen av att vara flera. Vi är ett tjugotal personer som jobbar med kommunikation i någon form. Vi samarbetar, utbyter idéer och tar uppdrag tillsammans.