Vad är Stora Söder?

Stora Söder är ett företag som arbetar med grafisk design och kommunikationslösningar i så gott som alla dess former. Byrån drivs av art director Jacob Edgren och ingår i det kreativa klustret LFg5 i Lund.

Så här jobbar vi

Beroende på projektets omfattning och art väljs ett passande lag ut. I första hand söks rätt kompetens hos LFg5. Alla projekt drivs utifrån två ledord, kvalitet och känsla. Det ena kan inte fungera utan det andra. Snabba ledtider är regeln mer än undantaget och nöjd kunds kund är mottot.

Ord på vägen

“If you get anything creative going, then the work and play thing is the same thing, I feel.”

Eddie Izzard
30...

… år i reklambranschen.

100...

… tidningar har vi producerat.

2...

… gånger vinnare av Svenska Publishingpriset.

10 +...

… grafiska profiler har vi tagit fram.

Jacob

Jacob Edgren är art director på Stora Söder. Har jobbat eller jobbar med kunder som till exempel Mazars, Ferrero, Trafikverket, Näringslivsdepartementet, Ecophon, Sysav, Malmö stad, Avfall Sverige, IUC, Region Skåne, Deutsche Bahn, Duni, Svenskt Näringsliv, Heidelberg Cement med flera. Specialitet är tidningsproduktion, print eller digital, grafiska profiler och hemsidor i WordPress.

LFg5

LFg5 är en förkortning av Lilla Fiskaregatan 5. En adress som är hem för en grupp företag med kreativitet som gemensam nämnare. Här huserar bland annat grafiska formgivare, illustratörer, skribenter, webbutvecklare och webbstrateger.